top of page
Pavel Bartoš, LL.M., DBA

Hiren's Boot CD

Hiren's Boot CD je výkonný nástroj obsahující širokou škálu diagnostických, opravných a obnovovacích nástrojů, které slouží ke správě a opravě počítačů. Je to samostatné bootovací médium, které umožňuje spouštění různých utilit přímo z CD nebo USB flash disku.


Návod na použití Hirens Boot CD:


Stáhněte Hirens Boot CD: Za prvé si stáhněte nejnovější verzi Hirens Boot CD ze oficiální stránky nebo z důvěryhodného zdroje. Hirens Boot CD je obvykle dostupný jako ISO soubor.


Vytvořte bootovací médium: Pokud si stáhnete ISO soubor, budete ho muset vypálit na prázdný CD nebo vytvořit bootovací USB flash disk. Použijte program na vypalování disků nebo nástroj na vytváření bootovacího USB, jako je například Rufus, pro vytvoření bootovacího média s Hirens Boot CD.


Spusťte počítač z bootovacího média: Vložte vytvořené bootovací médium do počítače, který chcete opravit nebo diagnostikovat, a restartujte počítač. Ujistěte se, že váš počítač je nastaven tak, aby bootoval z CD nebo USB disku.


Vyberte požadovaný nástroj: Po úspěšném bootování z Hirens Boot CD uvidíte nabídku s různými nástroji a programy. Použijte klávesy na klávesnici k navigaci mezi různými položkami a vyberte požadovaný nástroj nebo utilitu, kterou chcete spustit.


Postupujte podle pokynů: Každý nástroj nebo utilita v Hirens Boot CD bude mít své vlastní rozhraní a pokyny pro použití. Přečtěte si pokyny na obrazovce a postupujte podle nich, abyste provedli požadované opravy, obnovy nebo diagnostiku.


Ukončete a restartujte počítač: Po dokončení použití Hirens Boot CD můžete z bootovacího média odstranit a restartovat počítač. Ujistěte se, že znovu nastavíte bootování z pevného disku nebo jiného běžného média.


Hirens Boot CD poskytuje širokou škálu nástrojů pro opravu a diagnostiku počítačů. Použití tohoto bootovacího média může být užitečné při odstraňování problémů, obnovování dat, správě disků, testování hardwaru a mnohem více. Vždy dbejte na to, abyste dodržovali pokyny pro použití jednotlivých nástrojů a mějte na paměti, že pokročilé úkony by měly být prováděny pouze s odpovídajícími znalostmi a opatrností.


3 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page