top of page
  • Černý sněhulák admin

Zažijte školu 21. století: Moderní studia plně online s Evropskou akademií


Evropská akademie vzdělávání SE je soukromou vzdělávací institucí. Jaké výhody nabízí studium na této škole?


Hlavní výhodou Evropské akademie je šíře záběru


Evropská akademie vzdělávání je školou soukromého typu. Oproti klasickému vzdělávání ve státních školách nabízí modernizovaný vzdělávací rámec. Jaké jsou výhody studia?

První předností je rozsah nabízeného vzdělání. Studovat tady lze široké spektrum zaměření od učňovského oboru elektrikáře přes profesní kvalifikace a maturitní obor logistik až po vysokoškolské vzdělání na úrovni BBA, MBA, Ph.D. a mnoho dalších praktických oborů.


Vzdělávání je poskytováno v češtině a v angličtině dle příslušných akreditací. V případě Evropské akademie jsou to především ty, které udílí Ministerstvo školství ČR, Ministerstvo průmyslu a obchodu ČR, Ministerstvo místního rozvoje ČR a další renomované instituce včetně mezinárodních.

Dalším důležitým aspektem je časová flexibilita: Studium totiž má distanční formu a každý ze studentů získává automaticky individuální studijní plán. Má tak možnost si přizpůsobit rozvrh svému tempu a vybrat si potřebné kurzy dle vlastních preferencí.


Zásadní je také flexibilita


Výuka probíhá prostřednictvím kurzů, které se konají online. Součástí výuky jsou také semináře a další programy.


Dostatek podkladů budete mít i pro samostudium. Kompletní studijní materiály a ukázkové testy dostáváte automaticky při přihlášení k výuce.


Výuka probíhá plně online. Není tak ani omezena konkrétní lokací a nic vám nebrání například vyjet v průběhu studia i sbírat zkušenosti do zahraničí. V případě, že byste chtěli s vyučujícími osobně konzultovat konkrétní téma, po domluvě můžete kdykoli využít systém osobních konzultací. Pod vedením lektora lze splnit také vybrané úkoly.


Sami si také navrhujete závěr studia. U jednotlivých studijních programů by však v souladu se studijním řádem neměla jeho délka překročit 5 let. Respektovat také musíte termíny závěrečných zkoušek a konzultací.

Jejich stanovení je plně v kompetenci Evropské akademie vzdělávání. To je také jediná část studia, která vyžaduje osobní přítomnost studenta ve škole.

13 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page