top of page
Černý sněhulák admin

Kam nevidíte vy, tam dohlédne kamera: Chraňte sebe i svůj majetek

Cítit se bezpečně a chránit svůj majetek i zdraví by pro nás mělo být prioritou. Jak se dají využít kamerové systémy?

Kamerové systémy se postarají o vaši bezpečnost

Kamerové systémy představují zásadní prvek pro ochranu majetku i bezpečnosti osob. Kromě samotné funkce identifikace případného pachatele však má jejich umístění i preventivní efekt:

V případě, že na domě kamera bude, potenciální narušitel si ochotněji svůj vstup rozmyslí.

Běžně se instalují tato zařízení hlavně v komerční sféře. Kromě firem a dalších provozů, jako jsou například obchody a restaurace, s nimi ale účinně můžete chránit také například společné prostory domů a další nemovitosti, u nichž existuje riziko například poničení vandalem.

V současné době už se pro pro dohled nad majetkem a budovami uplatňují většinou moderní IP kamery. Ty k přenosu signálu používají přenos video signálu bezdrátově přes internet. Potřebují tedy především stabilní internetové připojení.

V takovém případě je ale jejich funkčnost absolutně spolehlivá, k rušení signálu nedochází. Podobné řešení můžeme označit při realizaci za mnohem jednodušší, byť musíme počítat s tím, že na druhou stranu i náročnější finančně.

Využijte profesionální kamerový systém

Kamery nabízejí celou řadu funkcí. K těm nejčastějším jednoznačně náleží detekce pohybu, nočního vidění, reproduktor a mikrofon nebo online sledování přenosu. Záleží jen na individuálních požadavcích klienta.

K realizaci zabezpečovacího systému je proto nutné přizvat profesionální partnery. Značka Česká Komunikační a.s. působí v oblasti telekomunikací a bezpečnosti.

Jedná se především o dodávky služeb v oblasti bezpečnosti a elektroinstalací pro SVJ a firemní klientelu, zejména pak projektování a budování LAN sítí a optických tras. Na těchto sítích pak dále lze provozovat datové služby, VOIP, kamerové systémy, přístupové systémy nebo servery. Mimo to se věnuje elektroinstalacím a revizím elektrických instalací, spotřebičů a LPS.

Ať už tedy potřebujete právě kamerový systém nebo jiné řešení, svěřte svou bezpečnost do rukou skutečných odborníků.

2 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Comments


bottom of page