top of page
  • Černý sněhulák admin

Jak účinně propagovat nemovitost: Proč se vyplatí vtipné video?


Propagace nemovitosti je jedním z klíčových bodů jejího prodeje. Jak zaručit, že si v davu inzerátů právě toho vašeho zaručeně potenciální kupující všimne?

Proč při prodeji nemovitosti volit video

Statistiky udávají, že až 90 % všech zájemců našlo tu pravou nemovitost online. Realitní trh se tak zcela nepopiratelně koncentruje na internet. To nicméně vytváří výraznou konkurenci. Mezi stovkami inzerátů je poměrně těžké zaujmout.


Jedním ze způsobů, jak toho docílit, může být vedle klasických fotografií také použití videa. To vám dává možnost snadno podtrhnout zajímavé detaily vaší nemovitosti. Zároveň tím velmi dobře zprostředkujete celkový dojem z ní a umožníte zájemcům vytvořit si plastickou představu o konkrétním prostoru.

Formát videa si získal ve světě realit značnou popularitu i proto, že jej lze velmi snadno sdílet například na sociálních sítích. Okruh zájemců, který můžete tímto způsobem oslovit se tak značně rozšiřuje.

Buďte v prezentaci kreativní

Nemovitostí v nabídce realitních portálů je dnes tolik, že pro potenciální zájemce může být již v krátkém čase poměrně těžké odlišit jednu od druhé navzdory kvalitně zpracované prezentaci. Nebojte se proto projevit navíc při tvorbě materiálů i kreativitu a vtip. Jen tak se vám podaří zaujmout.

Vhodné je, pokud existuje signifikantní prvek, který vaše video nese. Je tak vhodné jej ladit do konkrétního tématu. Přímo se nabízí například asociace se zajímavým či všeobecně známým symbolem města.


Nicméně takto natočený „film“ o vaší nemovitosti by samozřejmě neměl působit jako amatérský turistický průvodce ani domácí video. Proto má smysl natáčení podobných materiálů svěřit odborníkům, kteří mají s uváděním nemovitostí na trh zkušenosti.

Realitní makléř Petr Žáček vám díky svým dlouholetým zkušenostem pomůže nejen s nápaditou a vtipnou prezentací vaší nemovitosti, ale spolehlivě prodá vaší nemovitost za cenu, která je skutečně reálná. Máte tak jistotu, že ve finále nebudete zklamaní nižší prodejní cenou, jako se to stává v případech, kdy mnoho makléřů slibuje nesmyslně vysokou cenu jen proto, aby získali zakázku.



6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše
bottom of page