top of page
Černý Sněhulák

Proč nakupovat nemovitosti u Petra Žáčka?



Máte-li v úmyslu prodávat nemovitosti, pak je jasnou volbou obrátit se na Petra Žáčka. Ať už je to dům, byt nebo kůlna na dříví, jeho zkušenosti a profesionalita jsou bezkonkurenční.



Když jeho prostřednictvím prodáváte nemovitost, nejenže získáte kvalitu, ale i úsměv a „realitní kávu“. Za každou koupenou nemovitost dostanete bonusové video, které je natočené a následně sehrané přímo Petrem Žáčkem.


Petr se pro obchod nesmírně obětuje. Kvůli nemovitostem se naučil hrát na housle, stal se krotitelem medvěda obecného, profesionálním odesílatelem emailů a pozvánek na párty, či se naučil umění šermu. V oblasti archeologie rozumí antropologii. V oblasti sportu vyniká ve fotbale a je výborným komentátorem situací, které dopadnou blbě.


Petr Žáček je také jedním z mála obchodníků s nemovitostmi, který opravdu potřebuje peníze. To znamená, že můžete vždy doufat, že budete mít výhodu při jednání :-) odpovídá to i jeho životnímu stylu. Spokojí se pouze s tím nejlepším.


Takže jestli chcete prodat nebo koupit jakoukoli nemovitost, vaší téměř jedinou šancí je osobní realitní supermakléř Petr Žáček.


Pedro je jedinou ideální volbou pro nákup a prodej nemovitostí.

A jestli ne, to ať skryté zůstane.

6 zobrazení0 komentářů

Nejnovější příspěvky

Zobrazit vše

Kommentare


bottom of page